Vakekerkweg 8 9990 Maldegem
+32 (0)50 71 10 30
FOTO >> Digitale fototoestellen >> Sony >> DSC-HX90VB
Sony DSC-HX90VB
PDF pagina
Productbeschrijving:

U ziet nóg beter waar u op richt met de kleinste digitale camera ter wereld met een lens met 30x optische zoom die Sony en Zeiss samen hebben ontwikkeld, een heldere, intrekbare OLED Tru-Finder en andere kenmerken voor nóg uitgebreidere filmmogelijkheden.De nieuwe Sony HX90: briljant vanuit elk oogpunt. De symbiose van een zeer hoogwaardige CMOS-beeldsensor, een bliksemsnelle beeldverwerkingsprocessor en een legendarische lens: de nieuwste optische en technologische ontwikkelingen in een verbazingwekkend compact formaat.De Zeiss Vario-Sonnar T-lens met 30x optische zoom staat voor de volgende generatie high-precision optica waarmee u scherpe, loepzuivere beelden binnen een bereik van 24-720 mm vastlegt. U bepaalt hoe u een functie wilt gebruiken. Alle bedieningsaspecten kunnen intuïtief worden aangepast—zo gemakkelijk dat u deze camera gewoon altijd wilt gebruiken.Deze intrekbare OLED Tru-Finder met hoog contrast is veel lichter dan conventionele elektronische zoekers en is zeer draagbaar, robuust en praktisch. Een verbeterd algoritme voor detectie van ruimtelijke objecten zorgt voor een meer optimale en nauwkeurige lensaandrijving om autofocus nog sneller te maken, zodat meer vergankelijke momenten eenvoudig zijn vast te leggen. U kunt nu op meer manieren uw film perfectioneren, precies zoals de situatie vereist of zoals u het wilt.Of u nu gewoon even snel wat actie wilt delen of de film wilt opslaan in hogere resolutie om later te bewerken, u filmt op de manier die bij uw doel past. Stel eenvoudig de indeling, modus, belichting en andere opties in en filmen maar. Laat iedereen wat er verder allemaal mogelijk is met uw opnames.Verbeter uw foto's, deel uw beeldmateriaal draadloos, breng uw reis in kaart—spelen met uw camera was nog nooit zo leuk. Haal alles uit de camera-apps van PlayMemories waarmee u uw camera en beelden nog functioneler, vindingrijker en leuker maakt.


vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Bluetooth :
Brandpuntsafstand :4,1 - 123 mm
Continu-opnamen (JPEG) :10 fps
Drukbestendig :
GPS :
HDMI-poort :
ISO-gevoeligheid :80-12800
NFC :
Optische zoom :30 x
Schokbestendig :
Sluitertijd :1/2000 - 1 s
Stofbestendig :
Type beeldsensor :CMOS
Type geheugenkaart :Memory stick , SD
USB-aansluiting :
Opnamekwaliteit van video :Full HD (1080p) pixels
Vorstbestendig :
Waterbestendig :
Wi-Fi :
Zoeker :
Aanraakscherm :
Kantelbaar scherm :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Januari 2019
Het gamma inductieplaten AEG, SenseCook, biedt een precieze ondersteuning voor perfecte culinaire resultaten thuis.
lees meer...
Januari 2019
Professionele chef-koks en amateurkoks over de hele wereld waarderen het innovatieve messengamma van Zwilling.
lees meer...
Januari 2019
Met de GZ2000 heeft Panasonic eindelijk zijn eerste oled-tv met Dolby Vision HDR in huis. Het nieuwe topmodel werd op de CES 2019 voorgesteld.
lees meer...
Januari 2019
Na Samsung en LG voegt nu ook Sony als derde grote televisiemerk ondersteuning voor Apple’s AirPlay 2 en HomeKit toe aan zijn tv’s.
lees meer...
Januari 2019
De Sony UBP-X800M2 is de opvolger van de uitstekende UBP-X800, en ditmaal wel voorzien van Dolby Vision.
lees meer...
Januari 2019
Op IFA 2018 zagen we al de eerste 8K-televisies opduiken, en tijdens CES 2019 wordt die trend voortgezet nu Sony zijn eerste 8K tv voorstelt: de Master Series ZG9 8K LCD.
lees meer...
Januari 2019
Een jaar na het concept voor een oprolbare tv, stelt LG op CES 2019 nu het eerste exemplaar voor dat daadwerkelijk te koop zal zijn.
lees meer...
Januari 2019
Weinig plaats op je bureau? Samsung’s nieuwe Space Monitor heeft een geïntegreerde arm die je kan vastklemmen op je bureautafel.
lees meer...
Januari 2019
LG is het eerste televisiemerk dat HDMI 2.1-poorten gaat aanbieden. Alle 2019 oled-tv's en bepaalde NanoCell-tv’s zullen daardoor kunnen omgaan met hogere framerates. De nieuwe tv’s worden ook aangedreven door de tweede generatie van de Alpha 9-beeldprocessor.
lees meer...
Januari 2019
Wie optimaal wou genieten van de Apple diensten op zijn of haar tv was tot nu toe aangewezen op de Apple TV. Daar komt straks verandering in nu de nieuwe 2019 Samsung tv’s (en via een update ook de televisietoestellen uit 2018) zowel de iTunes-app alsook casten via AirPlay 2 zullen gaan ondersteunen.
lees meer...